torek, 6. januar 2015

6. 1. 2015: VSE JE ODVISNO OD VOLJE

Pozdravljeni!

   Si želite, da bi bilo v novem letu kaj drugače? Nekateri si želijo velikih sprememb, drugi le majhne popravke obstoječega stanja. Le malo novoletnih zaobljub resnično postane način življenja (http://en.wikipedia.org/wiki/New_Year's_resolution). 
   Mnogi vam bodo svetovali, da morate želje preoblikovati v manjše cilje, ki so merljivi in časovno opredeljeni. Pomaga tudi podpora prijateljev in partnerja.
   Nekateri vehementno trdijo, da je vse odvisno od volje, da se z voljo vse da. In imajo prav. Vprašanje pa je, zakaj za nekatere stvari ne rabimo posebne volje in spodbude in nam ni težko, četudi je neprijetno. 
   Če si nekaj želite, pa ne zberete dovolj volje za uresničitev te želje, je velika verjetnost, da ste sami s sabo v konfliktu. Včasih se tega zavedamo, pa ne vemo, kako ta konflikt odpraviti. Večinoma pa se niti ne zavedamo, da imamo nasprotujoče miselne vzorce, zaradi katerih naše življenje ni tako, kot si želimo. 
  
   VABLJENI na delavnico URESNIČITEV NOVOLETNIH ZAOBLJUB S POMOČJO TAPKANJA, kjer bomo odkrivali in odtapkali ovire, ki so znotraj nas. Pridite v sredo, 7. 1. 2015, od 18.00 do 20.00 ure v OŠ Dekani. Delavnica stane 15€. (Če tega dne ne morete priti, mi pišite, da delavnico ponovim ob drugem terminu.)
   
   V soboto, 10. 1. 2015, bo od 15.00 - 19.00 ure v Gasilskem domu v MATERIJI Začetna štiriurna delavnica uporabe EFT tehnike. Cena: 40€. Prosim za predhodne prijave! 
   Na delavnici boste izvedeli nekaj teorije in se naučili vse štiri korake "osnovnega recepta". Naučili se boste:
-  kako si pomagati s tapkanjem, kadar vas muči bolečina; 
-  kako s tapkanjem zmanjšati ali prekiniti navezanost na določeno hrano, pijačo;
-  kako s tapkanjem ublažiti ali povsem odstraniti negativne občutke, ki jih občutimo, 
   ko se spomnimo na nek stresen, travmatičen dogodek.

  Priporočam, da na lastni koži izkusite individualno tapkanje. Potem boste vedeli, kako tapkanje lahko koristi tudi vam. Za srečanje se dogovorimo po telefonu ali elektronski pošti (berta.rebol@gmail.com, 040 516 280).​

Lep pozdrav 

        Berta Rebol, Notranja harmonija s.p.
                  UČITELJICA, IZVAJALKA EFT, 
                  ACCESS BARS in ZDRAVLJENJA S PONOVNO POVEZAVO
             
"Vedno manj je tega, kar verjamem in vedno več je tega, kar čutim.​"

Ni komentarjev:

Objavite komentar