ponedeljek, 14. marec 2016

14.3.2016: PRIČAKOVALA SEM ČUDOVIT DAN

Pozdravljeni!

   Komično in tako zelo življenjsko... Razmišljam o sobotnem Vseslovenskem dnevu za tapkanje. 
   Od dne, ko smo se vse predavateljice skupaj s Piko dobile na skypu in predstavile svoje zamisli, sem imela občutek, da bo to še en čudovit dan, ki bo lepo povezan v celoto. Pričakovala sem čudovit dan in predavala o slabostih pričakovanj! 😮🙂 Naša pričakovanja druge vpletene (ki jih nismo vprašali, če se strinjajo in ali bodo sodelovali pri naši zamisli!!!) zavezujejo in (lahko) ustvarjajo pritisk in če se naša pričakovanja ne uresničijo, nas vodijo v razočaranje. 
   Predvidevam, da nas je bilo več takih, ki smo pričakovali lep dan in v ta cilj prispevali svojo energijo, saj se je vse skupaj "seštelo" v čudovit dan. Hvala za vse tople besede in objeme!
   (Mnogi ste me vprašali za besedilo. Do naslednjega tedna ga bom uredila in objavila.)

Vabljeni na prihodnje dogodke:

V sredo, 16. marca 2016, ob 18. uri bo v koprski knjigarni Libris gostja Barbaro Žetko. Predstavili bova knjigo Sedem mostov po prstih, s tapkanjem do sreče.
Sedem mostov po prstih je delo, ki ga lahko beremo kot napeto osebno zgodbo, kot razvojni roman ali pa kot nadvse dragoceni izvirni priročnik o metodi samopomoči, ki je, po trditvah tistih, ki so jo že preizkusili, še kako uspešna in je že marsikomu spremenila življenje. 

💟POT OSEBNEGA MIRU 2016  💟
Z BERTO DO NOTRANJE HARMONIJE
Marčevske delavnice Osnovna šola:
- sobota
​,​
 19.3.
​,
 
​ in nedelja, 20.3., ​
od 16.00 do 20.00,
- četrtek: 17.3. od 16.30 do 20.30.
​ 
Prvi del delavnice bomo posvetili tapkanju dogodkov in odnosov v šoli, kako je to vplivalo na našo samopodobo in samozavest, drugi del pa tapkanju odnosov v družini.

Zbiram prijave za delavnico Od spočetja do rojstva in Otroštvo do šole. Ko bo dovolj prijav, bom razpisala datum delavnice.​ (Od spočetja do rojstva bo predvidoma v nedeljo, 20.3., od 9.00 do 13.00 ure. Še je nekaj prostih mest.)

PETEK
​,​
 18.3.2016
, od 16.00 do 20.00 ure ZAČETNA EFT 
​DELAVNICA​
.
 
Cena: 50,00€. Če ste na delavnici že bili, pa bi radi osvežili znanje in tapkali v skupini, 20,00€. 

​V ČETRTEK, 24.3.2016, od 16.30: SPET TA POMLAD ... ​Kako si pomagam s tapkanjem, ko me muči spomladanska utrujenost, brezvoljnost, alergije?
​ (prostovoljni prispevki)​ 
Čeprav se nam zima in temni del leta vleče, in si želimo toplih in daljših dni, se zgodi, da tudi s pomladjo nismo zadovoljni in nič bolj srečni. Tapkali bomo to, kar že V NAPREJ PRIČAKUJEMO v prihajajočih mesecih: spomladansko utrujenost, alergije, hujšanje, ki nam itak ne uspe, ptički se ženijo, narava je kičasto lepa, jaz pa v sebi čutim praznino... Brisali bomo temne misli in občutke, kot da bi si očistili očala, da bomo to pomlad zagledali bolj svetlo in barvito in jo doživeli bolj lahkotni in svobodni.

Obvezne predhodne prijave. Vse delavnice bodo potekale v prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva 46, Koper. Če želite delavnico v vašem kraju, mi sporočite!

V soboto, 9.4. 2016, od 10.00 do 19.00 ure v Celju. Tapkanje Od spočetja do rojstva in Otroštvo do šole. Vodi Berta Rebol. Cena: 40,00€. Obvezne predhodne prijave na alja.inkret@gmail.com.

Priporočam, da na lastni koži izkusite individualno tapkanje. Potem boste vedeli, kako lahko tapkanje koristi tudi vam. Individualno tapkanje traja eno uro in pol do dveh in stane 50€. Z otroki tapkam eno uro; tapkanje in pogovor s starši stane 30€.
Možno je tudi tapkanje po skypu. Za srečanje se dogovorimo po telefonu ali elektronski pošti (berta.rebol@gmail.com, 040 516 280). Če se odločite za 5 srečanj, imate 20% popust.​
Dobrodošli v prostorih Jezikovne šole Eurocenter (stavba med Taverno in Kavarno Kapitanija, prvo nadstropje)
​​! 
Več informacij o dogodkih po Sloveniji: http://eftnovice.blogspot.si/

​​
Lep pozdrav 

        Berta Rebol, Notranja harmonija s.p.
                  UČITELJICA, IZVAJALKA EFT, 
                  ACCESS BARS in ZDRAVLJENJA S PONOVNO POVEZAVO
            
"Vedno manj je tega, kar verjamem, in vedno več je tega, kar čutim.​"
Če menite, da bi ta informacija koristila še komu, bom vesela, če jo boste posredovali naprej. Hvala.

Ni komentarjev:

Objavite komentar