ponedeljek, 20. junij 2016

20.6.2016: NESKONČNE MOŽNOSTI (40% POPUST za odpravljanje treme)

Pozdravljeni!

   Pred kratkim sem tapkala s stranko, ki ji je bilo jasno, da mora prekiniti s ponavljanjem starega vzorca, vendar jo je bilo strah, kaj se bo zgodilo, če neha. Tapkanje se je nanašalo na njen odnos s sinom, ki je v osmem razredu. Takole je pripovedovala:
- "Preveč se ukvarjam z njim. Mislim si: če ne bom z njim, ne bo ničesar naredil. Fizično nisem ob njem, ko piše nalogo, v mislih sem pa ves čas. Ali je napisal vso nalogo? Da ni kaj pozabil. Spet bo tam sedel in ne bo nič od njega. Ko je v šoli, jaz pa v službi, razmišljam, kaj bo ušpičil, bo spet motil pouk... Ne morem mu dati mir. Ne morem ga spustiti."
   Skrb za otroka se z leti spreminja, včasih pa se nam zgodi, da v nekem obdobju 'zamrznemo' in ne sledimo spremembam. Misli se ujamejo v začaran krog, kot hrček na kolesu, in ne zmoremo sestopiti, čeprav nam je jasno, da ni smiselno, kar počnemo.
   Kadar se tako vedenje tiče nekoga drugega, se hitro pokažemo pametni in smo polni nasvetov. Ko se zataknemo sami, pa ravno tako čutimo nemoč, obup, žalost, jezo, strah, sram ... V takih primerih je tapkanje krasen pripomoček.   
   Tapkanje je stranko popeljalo v njeno otroštvo in njene negativne občutke povezane z obiskovanjem šole. Ko sva že zaključevali srečanje, sva v tapkanje vključili tudi pozitivne afirmacije in si predstavljali zaželen izid.

   Vesolje ponuja neskončne možnosti. Ponavadi se ne zgodijo, ker smo "zafiksirali" neke slike, ki so se že zgodile, kot edini možni izid. Preteklost (nekaj znanega) projiciramo v prihodnost. Tapkanje je način, da se umaknem s poti ... Dovolim, da se zgodi sprememba.

VABLJENI:
V ponedeljek, 27. 6. 2016, od 16.00 do 20.00 ure ZAČETNA EFT delavnica. 
Cena: 50,00€. Če ste na delavnici že bili, pa bi radi osvežili znanje in tapkali v skupini, 20,00€. 

​Za vse delavnice so obvezne
 predhodne prijave
​: ​
040
​ ​
516
​ ​
280 ali
 berta.rebol@gmail.com
Potekale 
​bodo ​
v prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva 46, Koper. 
Če želite delavnico v vašem kraju, mi sporočite!

AKCIJA (POPRAVNI) IZPITI, 40% POPUST
Vsi, ki vas hromi strah pred (popravnim) izpitom, ste vabljeni na tapkanje, ki odpravlja tremo in odpor do učenja3 srečanja po uro in pol za 90€! (Lahko prideta tudi dva ali trije skupaj in delite strošek.)

Priporočam, da na lastni koži izkusite individualno tapkanje. Potem boste vedeli, kako lahko tapkanje koristi tudi vam.
NOVOST: OB PETKIH INDIVIDUALNA TAPKANJA V LJUBLJANI. 
Individualno tapkanje traja eno uro in pol do dveh in stane 50€. Z otroki tapkam eno uro; tapkanje in pogovor s starši stane 30€.
Možno je tudi tapkanje po skypu. Za srečanje se dogovorimo po telefonu ali elektronski pošti (berta.rebol@gmail.com, 040 516 280). 
Dobrodošli v prostorih Jezikovne šole Eurocenter (stavba med Taverno in Kavarno Kapitanija, prvo nadstropje)​​! 
Več informacij o dogodkih po Sloveniji: http://eftnovice.blogspot.si/

Lep pozdrav 

        Berta Rebol, Notranja harmonija s.p.
                  UČITELJICA, IZVAJALKA EFT, 
                  ACCESS BARS in ZDRAVLJENJA S PONOVNO POVEZAVO
            
"Vedno manj je tega, kar verjamem, in vedno več je tega, kar čutim.​"
Če menite, da bi ta informacija koristila še komu, bom vesela, če jo boste posredovali naprej. Hvala.

Ni komentarjev:

Objavite komentar