petek, 25. december 2020

VARNOST in VREDNOST

 

Pozdravljen/a!
dec2020
Leto polno presenečenj in lekcij se izteka in na vrata trka novo. Naprej gledam z radovednostjo in zavedanjem, da se zaključuje neko poznano obdobje, prihaja pa obdobje sprememb, ki smo si jih že dolgo želeli in hkrati odrivali, dokler je šlo še po starem.

✨Ko gledam nazaj, čutim, da je za nami leto, ki je bilo idealno za razgradnjo iluzije predvidljivega. Življenje ustvarja in se širi na nepredvidljive načine in leto zaključujem v sprejemanju tega, kar je. Skoraj ne mine dan, da se ne bi pokazalo, kje se še oklepam strahu, preživelih starih vzorcev, omejujočih predstav in pričakovanj … In vsaka taka situacija je možnost za dramo in/ali za rast … Včasih stopim na bananin olupek nevede, včasih ga vidim in pohodim in pogosto ga prestopim.

✨Za leto 2021 ti želim, da balast odpade čim bolj lahkotno in mehko in ostane tisto, kar ima resnično vrednost, kar te poživlja in zaradi česar se zjutraj rad/a zbudiš. Naj te Univerzum usmerja tako glasno in jasno, da boš čutil/a in vedel/a, da si na varnem in da se vse dogaja tudi v tvoje dobro.

✨Lepe praznike, Berta
"Vedno manj je tega, kar verjamem, in vedno več je tega, kar čutim."
1e5cb5826f4d2885909d0c149d06e7af_Bio1
Poiščite me tudi na:
facebook 
Notranja Harmonija

Ni komentarjev:

Objavite komentar