sreda, 17. januar 2024

Tapkanje za več kvalitetnega spanja, 18.1. ob 20.00

 


Danes vam pišem, da vas povabim na Zoom tapkanje. Mojo drago prijateljico Katjo Drobež je med prazniki obiskala ena lepa ideja in ona jo je zagrabila ter spravila v življenje. Odločila se je, da bo dvakrat na teden eno uro tapkala javno. Ko ona tapka, se lahko priključite na Zoom in tapkate z njo. Povabila me je k sodelovanju in ker je ideja res briljantna, sem se z veseljem priključila. Tako sedaj ne veste, katera bo vodila tapkanje, lahko pa ste prepričani, da se boste po tapkanju počutili lažji, sproščeni in zadovoljni, ker ste nekaj dobrega naredili zase.

Kdaj greš spat?
Koliko časa spiš?
Kako kvaliteten je tvoj spanec?

"Brez spanja ni življenja. Pa vendar, kaj se tako pomembnega dogaja z našim telesom, medtem ko spimo? Danes vemo, da spanje ni počitek, temveč zelo aktiven proces in da so med spanjem nekateri deli možganov celo aktivnejši kot med budnostjo. Spanje je pomemben fiziološki proces in biološka nuja, saj vpliva na duševno, telesno in čustveno zdravje. Raziskave kažejo, da na kakovost življenja in naše normalno delovanje vpliva količina, še bolj pa kvaliteta spanja. Pomanjkanje spanja in njegova slaba kakovost kratkoročno povzročata POMANJKANJE ENERGIJE, ZMANJŠATA POZORNOST, OSLABITA PRIKLIC IN POMNJENJE TER SLABŠATA DELOVNO UČINKOVITOST IN ODZIVNOST, tudi v prometu. Novejša spoznanja potrjujejo, da ima spanje pomembno vlogo pri odstranjevanju toksičnih produktov in obdelavi informacij v osrednjem živčevju, utrjevanju spomina, učenju in drugih kognitivnih sposobnosti. DOLGOTRAJNE POSLEDICE POMANJKANJA SPANJA POVEZUJEJO Z DEBELOSTJO, SLADKORNO BOLEZNIJO, ZMANJŠANO ODPORNOSTJO ORGANIZMA IN CELO NEKATERIMI VRSTAMI RAKAVIH BOLEZNI. Motnje spanja so GLOBALNA EPIDEMIJA, ki ogroža zdravje in kakovost življenja že skoraj 45% svetovne populacije. Žal manj kot tretjina tistih, ki trpijo za motnjami spanja, poišče strokovno pomoč." Vir: https://motnje-spanja.si/pomen-spanja-za-kvalitetno.../

četrtek, 18. 1., ob 20.00 bomo tapkali na temo spanja. Mogoče vas bo presenetilo, s katerega konca se bomo te teme lotili ... Vabljeni, tudi če imate občutek, da dovolj in kvalitetno spite.

Še vedno se nam lahko pridružite. Vsako srečanje je zaključena celota. Z nami se zato lahko družite tolikokrat, kot želite in takrat, ko utegnete. V januarju so srečanja brezplačna.

Povezava: https://us02web.zoom.us/j/89259866863. Najdete jo tudi v FB dogodku Tapkanje za manj teže in več ljubezni do sebe. Znanje tapkanja ni predpogoj za udeležbo.
Priporočam, da na lastni koži izkusite individualno tapkanje.
Tapkanje poteka po video povezavi. Cenik na: www.notranjaharmonija.si
Pišite mi na: berta.rebol@gmail.com, fb ali pošljite SMS na 040 516 280.
Starejše zgodbe lahko preberete na: eftzgodbezanavdih.blogspot.com

BERTA, NAPIŠI MI, PROSIM, KAJ NAJ TAPKAM.


Z nakupom Spletne EFT delavnice boste dobili dostop do šestih posnetkov, na katerih vam skupaj s Katjo Drobež predstaviva, kaj je tapkanje ter kako poteka osnovni postopek.
Skupaj z nama lahko tapkate, da izboljšate globino vdiha, zmanjšate ali v celoti odpravite bolečino ali telesno nelagodje in odvisnost ali navezanost na neko snov, dejavnost ali živo bitje. Razloživa vam tudi, kako tapkati neprijeten spomin, da sprostite neprijetna čustva, ki se ob tem prebudijo, pa tudi če je od dogodka minilo nekaj ur ali nekaj let.
https://www.notranjaharmonija.si/#delavnica

Več o EFT dogodkih po Sloveniji najdete na http://eftnovice.blogspot.com/

Lep pozdrav,
Berta Rebol, Notranja harmonija s.p., 040 516 280
UČITELJICA, IZVAJALKA EFT
"Vedno manj je tega, kar verjamem, in vedno več je tega, kar čutim."

Ni komentarjev:

Objavite komentar