torek, 30. januar 2024

MANJ (čustvene) TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE

 


Kar vidite v ogledalu, je odsev odnosa, ki ga imate sami do sebe. V ogledalu vidite tisto, kar sami mislite in čutite o sebi. Razvijanje pozitivnega odnosa do telesa pomeni učenje ljubezni in sprejemanja sebe takšnih, kot smo. Hujšanje je pogosto videno kot rešitev za izboljšanje samopodobe, vendar je ključnega pomena, da se najprej osredotočimo na zdrav odnos do svojega telesa, saj je teža posledica in ne vzrok.

Vsak torek in četrtek ob 20:00 tapkamo za MANJ (čustvene) TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE. Skupina bo odprtega tipa, kar pomeni, da se nam lahko pridružite kadarkoli. Za tiste, ki se nam ne morete pridružiti v navedenih terminih, bodo na voljo posnetki.

Cena delavnice je 50€ mesečno in velja za tekoči mesec. V kolikor se nam pridružite sredi meseca, boste prejeli posnetke zamujenih srečanj. Plačilo lahko izvedete s klikom na povezavo: https://buy.stripe.com/fZe16PgdY6SLacwbIK

Po izvedenem plačilu dobite vabilo v Zoom webinar, kamor se je potrebno registrirati. Vidimo se vsak torek in četrtek ob 20:00 na povezavi, ki jo boste prejeli po mailu. Dan po delavnici boste avtomatsko prejeli še mail s povezavo na posnetek. 


Kako nam pri izboljšanju telesne samopodobe lahko pomaga tapkanje?
Samopodoba je naša predstava o tem, kdo smo, kakšni smo in kaj počnemo. Svetu se predstavljamo in se obnašamo skladno s tem, kakšen človek verjamemo in mislimo, da smo. Pri samopodobi je najbolj zanimivo to, da je popolnoma subjektivna in velikokrat neskladna z našim dejanskim stanjem. Na žalost smo ljudje mojstri negativnega programiranja in omejujočih prepričanj.

Si predstavljate, kaj vse bi lahko naredili, če bi se znebili omejujočih negativnih predstav o samih sebi in izkoristili svoje darove? 
Si predstavljate, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi utišali notranjega kritika?

Na skupinskih tapkanjih bomo raziskovali vzroke za nizko samopodobo, ki so lahko povezani z otroštvom, družino, šolo ali drugimi življenjskimi izkušnjami. Prepoznavali bomo negativna prepričanja o sebi, ki vplivajo na našo samopodobo. S tapkanjem jim bomo odvzeli moč ter jih zamenjali z bolj realističnimi in pozitivnimi, kar bo izboljšalo naše dojemanje sebe. S tapkanjem bomo zmanjšali občutenje stresa, spodbujali bomo zavestno prehranjevanje in spoštovanje lastnega telesa, zato bo lažje soočanje z izzivi, ki se pojavljajo v našem življenju. Tako bomo okrepili samopodobo in povečali samozavest. Učili se bomo prepoznavati in izražati svoje potrebe, želje in občutke in tako povečali samospoštovanje in izboljšali odnose z drugimi.

Posnetek srečanja, kjer smo tapkali naš odnos do hrane, si lahko ogledate s klikom na to povezavo: https://us02web.zoom.us/.../rgFbNXujr8SkGKBT44KnEB9GRflnA... - uporabite passcode: XW!$i2^2

********************************************************************

Priporočam, da na lastni koži izkusite individualno tapkanje.
Tapkanje poteka po video povezavi. Cenik na: www.notranjaharmonija.si
Pišite mi na: berta.rebol@gmail.com, fb ali pošljite SMS na 040 516 280.

BERTA, NAPIŠI MI, PROSIM, KAJ NAJ TAPKAM.

Z nakupom Spletne EFT delavnice boste dobili dostop do šestih posnetkov, na katerih vam skupaj s Katjo Drobež predstaviva, kaj je tapkanje ter kako poteka osnovni postopek.
Skupaj z nama lahko tapkate, da izboljšate globino vdiha, zmanjšate ali v celoti odpravite bolečino ali telesno nelagodje in odvisnost ali navezanost na neko snov, dejavnost ali živo bitje. Razloživa vam tudi, kako tapkati neprijeten spomin, da sprostite neprijetna čustva, ki se ob tem prebudijo, pa tudi če je od dogodka minilo nekaj ur ali nekaj let.
https://www.notranjaharmonija.si/#delavnica

Več o EFT dogodkih po Sloveniji najdete na http://eftnovice.blogspot.com/
Lep pozdrav,
Berta Rebol, Notranja harmonija s.p., 040 516 280
UČITELJICA, IZVAJALKA EFT
"Vedno manj je tega, kar verjamem, in vedno več je tega, kar čutim."


Ni komentarjev:

Objavite komentar